Mijn ervaring met Verrijk-Elkaar

Onderstaande teksten zijn zoals deze zijn ontvangen.

Door G –

Helderheid verschaffen, doorzichtig maken, mensen hun eigen schoonheid/helderheid laten zien. Wegnemen wat belemmert, om het licht op hun essentie (parel) te laten schijnen.

 

Door M S- Skoliose

Jannie heeft mij met haar behandeling echt verrijkt. Ze dringt snel tot de kern door, met haar helderwetendheid en coaching methoden. Ze stelt je vragen die je dwingen te voelen in plaats van te denken. Zo leer je luisteren naar je onderbewuste, dat probeert aan te geven wat er moet veranderen om (in mijn geval fysieke) klachten te laten verdwijnen, of in iedergeval te verminderen. Omdat er vaak ook een psychologische/ gevoelskant aan klachten zit. Soms is dat confronterend, maar het zorgt zeker voor nieuwe inzichten. Jannie legt tijdens het consult ook haar handen op de plek waar ze voelt waar ze moeten liggen. Op het moment dat ze dat bij me deed, verdween de pijn in mijn rug direct en werd de plek warm, de energie ging stromen. Ondertussen werd al pratend vrij snel de vinger op de zere plek gelegd. Alle laagjes van de ui worden afgepeld tot je je realiseert, dit is de kern van het probleem. Wat daarbij helpt is het opschrijven van twee tegengestelde woorden die belangrijk zijn in dat proces op een vel papier te schijven en er afwisselend op te gaan staan en te voelen wat je lichaam je dan vertelt. De eerste ingeving daarbij komt doorgaans van je onderbewustzijn. Zodra je echter gaat nadenken en de antwoorden vanuit de ratio komen, heeft Jannie dat direct door. “ik geloof er geen sodemieter van” zegt ze dan, dus daar kom je niet mee weg 🙂  Daarom is zo’n consult veel effectiever dan thuis zelf in kringetjes blijven denken. Voelen is echt wat anders. En daar heb je als rationeel persoon soms gewoon even hulp bij nodig. Bij Jannie ben je in goede en helende handen. Nu ga ik bewust andere keuzes maken en ik ga ervan uit, dat ik daardoor steeds minder klachten ervaar.

 

Door M –

Ik heb al een heel pad afgelegd, maar ik heb nog nooit iemand meegemaakt zoals Jannie waarbij ik het gevoel heb dat Ă©cht helemaal niets gek is.

Het is zo fijn om met je te werken….

 

Door M – Behandeling stress

Ik heb Jannie leren kennen als een liefdevolle vrouw, die altijd klaarstaat voor anderen. Na een behandeling heb ik altijd het gevoel dat er een last van me is afgevallen. Wat ik ook heef  fijn vind is dat Jannie zaken open en rechtstreeks bespreekbaar maakt, maar nooit over je grenzen heen gaat. Ze voelt haarfijn aan wat je wel of juist niet nodig hebt. Lieve Jannie, dank je wel voor alles. 

Hartelijke groeten M

 

 

 

Door A – Behandeling keuzes maken

Jannie ken ik van iets heel anders dan haar therapeutische werk. Maar doordat ik nogal vastliep metvan  alles, dacht ik, misschien kan Jannie me helpen. Ze had al een keer haar hand op mijn rug gelegd, en de plek werd onmiddellijk erg warm. Dat gaf me de zekerheid van haar gave als handoplegger/magnetiseur.

Tijdens de sessie bracht Jannie haar hand aan op een plek op mijn rug. Die werd direct warm. Ze vertelde dat daar een blokkade zat in mijn energie, en dat zij die blokkade wegnam. Bijna meteenbegon ze te boeren, iets wat ik al kende van e en andere therapeut. Dit is nodig om de blokkades en rotzooi die er zitten en die ze weghalen bij de patiënt, uit hun eigen systeem te krijgen. Ze vroeg me naar de plek onder mijn maag te gaan en te voelen en vroeg: Wat voor beeld krijg je daarbij? Die kleine baby die geen aandacht kreeg, omdat er geen ruimte meer was in het gezin. Dat raakte meteen de kern. Pijn voel je dan, en verdriet. Die komen los.

Daarna liet ze me mijn spirituele hart voelen, het hart naast je hart. Visualiseer dat hart, zie hoe klein of groot het gedeelte is voor jezelf, de liefde voor jezelf. Maak het gedeelte voor jezelf groter. Een mooie visualisatie, die ik regelmatig gebruik.

Aan het einde van de sessie leerde ze me te voelen hoe ik keuzes kan maken. Gewoon door de verschillende alternatieven op een A4-tje te schrijven, telkens op één te gaan staan, ogen dicht, en voelen, voelen, voelen wat er in je lijf gebeurt. Het is ongelooflijk wat je lijf je vertelt. Zo stevig als je op het ene vel staat, zo wankel voelt het op de ander. Ik denk dat dat wel de kern is voor mij uit de sessie met Jannie; je lijf vertelt je altijd en overal of iets goed is voor je, of niet. Alleen zit dat hoofd er alsmaar tussen, waardoor je je lijf minder goed of niet voelt.     

Jannie helpt je daarbij.

Door G, moeder van B – behandeling Lyme

Ik kende Jannie al van een behandeling bij mezelf (super), toen mijn dochter last kreeg van lyme.

Ze ging niet meer naar school, bij boodschappen doen zette ik haar in een karretje enz. Ik zag het niet zitten, had een afspraak bij de kinderarts, maar wilde mijn kind niet aan de antibiotica zetten, toen schoot Jannie weer bij me te binnen. Jannie heeft ons bezocht (omdat ik geen eigen vervoer heb), en ging binnen 5 minuten aan de slag. B had direct weer alle energie van de hele wereld. Ik ben haar nog steeds dankbaar.

Mooi was dat ik vertelde dat een vriend ook last van Lyme had. Laat maar komen zei ze. Ja maar wil hij dat wel… Die keus kan hij zelf maken zei ze. En ja, de vriend kwam graag. Ook hij was direct van de Lyme af. Bij hem heeft ze nog een aantal andere dingen gedaan, en hij is later nog bij haar praktijk geweest om andere stress op te ruimen. Ik weet dat hij ook nog ander mensen met Lyme naar haar doorgestuurd heeft.

Door W – behandeling Lyme

Ik ben via via bij Jannie terecht gekomen.

Ik had een heel lijstje met klachten, waaronder Lyme. Jannie zei: ik ga me even concentreren op de informatie die ik krijg. Ze begon te schrijven, zo veel jaar geleden gebeten (weet ik niet), sinds 4 jaar klachten (ja, klopt, dat weet ik wel). De plek waar het begonnen is is…, ze legde haar hand daar op en na een tijdje zei ze: die plek is schoon, en begon van daaruit een tocht door mijn lichaam. Geloof het of niet, maar ik voelde letterlijk de Lyme weg stromen*. Ik had altijd ontstekingen, en nu na 3 maanden, heb ik daar nooit meer last van gehad.

* Opmerking door Jannie: Niet iedereen voelt zo goed dat de Lyme weg stroomt, een deel van mijn klanten voelt het, een deel voelt het niet.

Door W- behandeling Hooggevoeligheid

Toen ik vorig jaar voor het eerst bij Jannie kwam, wist ik eigenlijk niet wat mij te wachten stond.

Ik had op aanraden van een vriendin bij haar een afspraak gemaakt omdat ik erg vermoeid was en nogal wat vage klachten had.
Jannie vroeg mij verschillende dingen en ook wat mij het meest dwars zat. Ik vertelde haar dat ik Hooggevoelig ben en dat ik dat lastig vond. Ik had daardoor erg veel energieën van anderen overgenomen. Die mochten los gelaten worden, en ze gaf mij ook praktische tips om hier verder mee om te gaan.

Ik had ook maagklachten, maar ook dat was niet van mezelf, dus dat ook los gelaten met hulp van Jannie.
Het voelde al snel anders in mijn lichaam. Er was ruimte gekomen.

Het was heel fijn dat Jannie deze dingen had opgeschreven, zodat ik dit thuis nog eens na kon lezen.

Ik ben een paar keer bij haar geweest en iedere keer diende zich weer andere dingen aan die weer behandeld werden en weer los gelaten mochten worden. Zo voelde ik mij iedere keer beter worden. Minder maagklachten en meer energie.

Het was erg prettig om door haar behandeld te worden.

Door W – behandeling Fibromyalgie

Ik ben W en heb een aantal behandelingen gehad van Jannie.

Mijn problemen waren fysiek en energetisch.

Fysiek had ik veel last van fibromyalgie en energetisch van ballast, doorgegeven via het DNA van mijn (voor)ouders. Er was/is veel leed binnen beide families en ik voelde dat letterlijk op mijn rug en schouders. Het was alsof ik een rugzak droeg vol met zware stenen. Ik kon daardoor niet goed onderscheiden wat nu van mezelf was en wat ik mee droeg van mijn ouders- groot- betovergrootouders en verder nog.

Alle pijn wat mij dat opleverde omdat ik daardoor niet goed voor mezelf kon zorgen en ook niet de goede keuzes maakte hierdoor in mijn leven, zette zich vast in mijn lijf. Met als gevolg veel pijn en weinig energie. Van daaruit een passief leven moeten leiden.

Nu, na een aantal behandelingen, heb ik veel ballast los kunnen laten, voel ik me energieker en heb aanzienlijk minder pijn.

Ik begrijp mezelf, en de omstandigheden van waaruit ik voelde en keuzes maakte, nu veel beter en heb alles achter me gelaten. Ik kan meer zijn zoals ik altijd heb willen zijn en maak nu bewuster keuzes en volg mijn hart en intuĂŻtie in samenspraak met mijn hoofd (mentaal).

Dankzij de hulp van Jannie, die kan samenwerken met helpers vanuit het universum, kan ik verder met mijn leven. Jannie heeft geholpen door mijn energetisch veld te zuiveren, schoon te maken dus. En daarnaast spraken we over de ingevingen en inzichten die bij ons naar boven kwamen via praten of via intuĂŻtief tekenen.

Ik ben erg blij met dit alles en hoop dat jij, die dit verhaal van mij nu leest, dat zetje krijgt om ook die hulp te mogen ontvangen waarnaar je zoekt en verlangt. Ga het maar doen. Het is een mooie manier van werken, die Jannie kan aanreiken en samen met jou uitwerken. Gun het jezelf en wordt wie je graag wil zijn.

Door Y – behandeling Depressie

Vanaf mijn puberteit heb ik depressies en gebruikte 20 jaar anti depressiva. In de zoektocht naar wie ik ben en wat ik wil, leerde ik steeds meer en kwam er steeds meer weerstand tegen deze medicijnen. Ik kan toch ook zonder. Maart 2018 was ik afgebouwd van de medicatie. Hierna begon mijn persoonlijke strijd. Heftige paniek dook op. Ik werd ’s ochtends wakker in paniek wat vanuit mijn tenen tot in mijn hoofd zat. Totaal in bezit van dit angstige gevoel. Niet uit te leggen voor mensen die dit niet kennen. Het leek pure levensangst want ikzelf kon niet aanwijzen wat de oorzaak was. Het gevoel was er meteen als ik wakker werd en voelde niet te dragen en dan moest de dag nog beginnen. Alcohol kon het meest heftige gevoel wegnemen waardoor ik voor mijn gevoel redelijk kon functioneren. Algemeen merkten mensen dit niet aan mij want ik was goed in maskers opzetten maar ik was daarna totaal uitgeput. Ik had vaak een verlangen naar de dood want dat zou rust betekenen.

Jannie legt haar hand op mijn buik en verteld eenvoudig ‘maar deze gevoelens zijn niet van jou, maar van generaties voor jou’ ‘alles wat je aan emoties niet te dragen vind zijn niet van jou’. HUH dacht ik. Jannie vroeg eerst toestemming of ik het wilde laten gaan. JAAAAA graag. Het mooiste vond ik dat ze zelf kon voelen waar dit gevoel bij mij allemaal in mijn lichaam zat en hoe heftig het was. Het voelde als erkenning want dit heftige gevoel kan je niemand uitleggen. Iedereen wil je helpen en laten zien hoe goed je het hebt. Ja klopt maar dit gevoel zit in mij en neemt bezit van mij. Na de 1 ste behandeling van Jannie is eerst de meest heftige paniek bij mij weg gevallen en ging er al een wereld voor me open. Ik ben vaker behandeld. En ook verwante gevoelens zoals; stevig staan, voor jezelf opkomen enz heeft ze me mee geholpen. Jannie deelt haar informatie en dat is zo fijn en herkenbaar. Voor mij werd het ook makkelijker zelf anders te reageren omdat het leek of daar meer ruimte voor was. Nu een half jaar later ben ik bijna een jaar van mijn medicijnen af. Heb ik de emotionele maand december zeer goed doorstaan en durf ik nu dingen waar ik vorig jaar totaal van in paniek zou raken en zou gaan vluchten. Jannie heeft me emotioneel ruimte gegeven waarmee ik zelf weer aan de slag kan.

Door I – behandeling Scoliose

Al een jaar of 50 is duidelijk dat ik ‘scheef’ ben.

Vroeger werd daar weinig anders aan gedaan, als dat mijn moeder m’n jurkjes ook ‘scheef’ naaide, zodat de zoom recht was wanneer ik ze aanhad. Scheef zijn hoorde gewoon bij me, zoals rechtshandig zijn bij je kan horen. Veel later begon ik pijnklachten te krijgen in m’n rug. De orthopeed constateerde een flinke scoliose en vond dat ik ijzeren staven in m’n rug nodig had, maar hij vond me daar inmiddels te oud voor.
Diverse therapieën volgden, niets hielp echt. Ik leerde leven met de pijn en liet me er zo min mogelijk door beperken.

Totdat Jannie haar hand op de pijnlijkste plek legde. Ik vroeg hoe ze wist dat ze daar moest zijn. Ze zei: Ik voel dat hier de kern is van je pijnklachten.
Een paar dagen merkte ik (vooral bij het opstaan) dat ik minder pijn had, maar echt over was het nog niet. Na nĂłg een behandeling (waarbij Jannie sprak over belasting uit het verleden) voelt mijn rug nu al drie weken zĂł goed. De pijn is nagenoeg verdwenen. Heel bijzonder!

Ik ben heel dankbaar voor dit heel fijne resultaat!

Scroll to Top