Jouw wijze lichaam:

Ik ga samen met jou op zoek naar de oorzaak waarom je klachten hebt.

Wanneer jij je lekkerder voelt, beïnvloedt dat jouw omgeving (Verrijk-elkaar).

Klachten

Je bewuste (ca 5%) en je onderbewuste (ca 95%) sturen jou aan. Omdat je onbewuste niet met je kan praten geeft het via je lijf signalen dat het last van iets heeft. Vaak ga je naar de huisarts of de fysiotherapeut, die de gevolgen opruimen. Omdat de oorzaak niet wordt opgeruimd, gaat je lijf harder schreeuwen. Ik kan met jou naar de oorzaak van de klachten gaan. Naast het opruimen van de oorzaak is het bewust worden hoe je met iets omgaat heel belangrijk. Als je een hernia hebt (komt door hard zijn tegen jezelf) maar je blijft hard tegen jezelf, dan komt de hernia terug. We gaan daarom ook aan de slag hoe je dat kunt varanderen.

Zelf herstellend vermogen activeren

Om van je klachten af te komen activeren we het zelf herstellend vermogen van je lichaam (we omdat ik het niet voor je kan doen, maar je wel kan helpen). Daarnaast gaan we aan de slag met de oorzaak. Hoe komt het dat je lichaam bv de lyme* niet direct opgeruimd?

* Bacteriën en virussen worden door de stress niet opgeruimd. (zie vele (wetenschappelijke) filmpjes op Youtube). Je systeem kiest voor “weg rennen voor een leeuw”

Opruimen

Afhankelijk van waar de gevolgen van je klachten in je lichaam zit duurt het langere of kortere tijd om te herstellen.Je lichaam heeft tijd nodig om de cellen met oude informatie te vervangen door cellen met de nieuwe informatie. (bij spieren duurt ca het 5 maanden, dan is het optimale herstel zichtbaar)

Vaak moeten er meerdere dingen opgeruimd worden om te zorgen dat alle stress is opgeruimd. Dit zijn grote en kleine “lagen”.

Werkwijze

We gaan samen op zoek naar wat je het meeste stress oplevert. Door mijn intuïtie te gebruiken komen we snel bij de oorzaak. Met die oorzaak gaan we dan aan de slag met jouw overtuigingen, gedrag en met je lijf.

Om inzicht te krijgen laat ik je soms tekenen. Met die tekening gaan we aan de slag. We kijken wat er veranderd tijdens de behandeling.

Stress wordt op 7 niveau’s opgeruimd:

  1. Fysiek
  2. Emotioneel
  3. Mentaal
  4. Spiritueel
  5. Overige niveau’s waar we nog geen naam voor hebben
  6. Wat je er zelf over hebt gezegd
  7. Wat anderen er over hebben gezegd

Bezoekadres Verrijk-elkaar:

Woudhuizerweg 95

7325 WL Apeldoorn

Vragen of afspraak maken:
Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken kun je me een bericht sturen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Telefoonnummer: 06-36293771.
Mailadres: verrijk.elkaar@gmail.com

Overige informatie:
KvK nummer: 73154725

Scroll to Top